Hessing failliet

10 jan 2012
Waarschijnlijk de meest in het oog springende dealer van Nederland, Hessing, in het opmerkelijke pand pal aan de A2, is niet meer. De Utrechtse Rechtbank heeft het faillissement uitgesproken.

De deuren van Hessing, dealer van Bentley, Rolls-Royce, Lamborghini, Maserati en Bugatti, zijn sinds vorige week gesloten. Evert Louwman, waarvan Hessing 10 miljoen euro leende, wil net als de Rabobank zijn geld terug. Saillant detail: niet een stagnerende autoverkoop, maar geflopte vastgoedplannen zijn de reden dat de Utrechtse Rechtbank het faillissement heeft uitgesproken. Hessing raakte namelijk in financiële problemen als gevolg van het tegenvallende vastgoedproject Park Bloeyendael.

Hessing

Gerelateerde artikelen:

Reacties (0)

Reageer

This thread has been closed from taking new comments.