Infiniti plaagt met plug-in sportauto

11 jan 2012
Blijkbaar heeft Renault/Nissan geen grenzeloos vertrouwen in het succes van de elektrische auto, want luxemerk Infiniti onthult op de Autosalon van Genève een concept car van een plug-in hybride sportauto. De eerste ‘plaagfoto’s’ zijn nu vrijgegeven.

Die auto kan een bepaalde afstand – hoe lang is nog niet bekend – rijden op de elektromotor en dan start een verbrandingsmotor om de actieradius te vergroten. Het zou ons niet verbazen als deze ritverlengers over niet al te lange tijd ook in de elektrische modellen van Renault en Nissan hun intrede doen, want de Achilleshiel van de elektrische auto blijft nog vele jaren de beperkte actieradius en de lange oplaadtijd. Meer informatie over deze middenmotor sportauto volgt op de Autosalon van Genève.

Autosalon van GenèveInfinitiritverlengerplug-in hybride

Gerelateerde artikelen:

Reacties (0)

Reageer

This thread has been closed from taking new comments.