Infiniti heeft nieuwe distributeur

15 jan 2012
Het luxe merk van Nissan, Infiniti, heeft sinds 1 januari een nieuwe distributeur. Autobinck Holding is er meer gestopt en nu neemt de Van Kerkhof & Visser Groep het over.

Eerder besloot Autobinck al om een van de twee vestigingen (die bij Rotterdam) te sluiten en de activiteiten te concentreren in Amsterdam. Maar dat heeft blijkbaar niet het gewenste resultaat gehad. Nu heeft dus de Van Kerkhof & Visscher Groep het overgenomen. Dat is een van de grote dealerholdings in ons land, die onder meer dealerbedrijven heeft van Renault, Nissan en Dacia. Het is ook de enige dealer van Renault Sport en de eerste Nissan GT-R dealer. Het is de bedoeling dat de vestiging in Amsterdam nog even open blijft en dan op een andere plek heropent. Ook moeten er nieuwe Infiniti-vestigingen open gaan in het midden en westen van het land.

Gerelateerde artikelen:

Reacties (2)

  1. Rekel:
    15 januari 2012 om 16:24

    Infiniti kan er misschien maar beter helemaal mee stoppen. Er is nauwelijks belangstelling voor.

  2. Joeri:
    17 januari 2012 om 14:59

    Beetje een zielloos merk... Spreekt mij ook niet echt aan.

Reageer

This thread has been closed from taking new comments.