Porsche Centrum Twente krijgt Classic Centrum

16 jan 2012
Edwin Lammertink, de grondlegger van Porsche Centrum Twente, gaat zich nog meer richten op de restauratie van klassieke Porsches. En wel vanuit een aparte ruimte, het Porsche Classic Centrum, bij de Porsche-vestiging in Enter.

Belangstellenden kunnen behalve voor restauratie ook terecht voor de aanschaf van een klassieke Porsche. "Ik voel mij al heel lang aangetrokken tot Porsche door de degelijkheid en de perfectie, het motorconcept dat al meer dan veertig jaar de absolute top is, maar ook door het lijnenspel. Vanuit welke hoek je de auto ook bekijkt, hij blijft fascineren. Soms zet ik een stoel voor een Porsche en ga ik zitten kijken. Dan verplaats ik de stoel en ga ik weer kijken. Telkens vraag ik mij dan af wat ik aan zo'n auto zou veranderen. Niets. Het is een icoon."

PorschePorsche Centrum TwentePorsche Classic CentrumEdwin Lammertink

Gerelateerde artikelen:

Reacties (0)

Reageer

This thread has been closed from taking new comments.