Nissan Juke-R in duel met supercars (video)

22 jan 2012
Tijdens de Dunlop 24 uur van Dubai gaat de Nissan Juke-R de strijd aan met een Lamborghini Gallardo, Ferrari 458 Italia en een Mercedes SLS AMG. Het resultaat is verbluffend.

Vorige week werd de Dunlop 24 uur van Dubai gereden. Op een nabijgelegen voor de gelegenheid gecreëerd circuitje aan de haven ging Nissan met zijn Juke-R de strijd aan met een Lamborghini Gallardo, Ferrari 458 Italia en een Mercedes SLS AMG. Okay, we weten niet wie achter het stuur zit van de supercars, dat zou het resultaat kunnen verklaren. Achter het stuur van de Nissan zit in ieder geval wel een capabel persoon: Lucas Ordonez, de winnaar van de GTAcademy 2008. Een leuk gezicht is het in ieder geval wel, zo’n opgeblazen Juke die het de supercars verdomd lastig maakt.

NissanJukeJuke-RFerrariLamborghiniMercedes458 ItaliaGallardoSLS AMG

Gerelateerde artikelen:

Reacties (0)

Reageer

This thread has been closed from taking new comments.