Opvolger Lamborghini LM002 in de maak

31 jan 2012
Het gerucht gaat dat Lamborghini met twee concepts afreist naar de Autosalon van Genève. Het speculeren is weer begonnen. Zou de geplande tegenhanger van de Porsche Cayenne Turbo dan toch komen?

Als we de Italiaanse pers moeten geloven, heeft de Lamborghini-top groen licht gegeven voor de bouw van een super-SUV. Komt er dan eindelijk een opvolger voor de LM002? Lamborghini zou de SUV gaan bouwen op het platform van de Audi Q7 met een V10-krachtbron in de neus. Goed voor minstens 550 pk.

Peking

Een conceptmodel naar deze super-SUV zou overigens niet in Genève, maar voor het eerst op de autoshow van Peking te zien zijn. Wat kunnen we dan in Genève verwachten? Een studiemodel van de Sesto Elemento en de Aventador Roadster bijvoorbeeld. Nog even geduld!

LamborghiniSUVLM002

Gerelateerde artikelen:

Reacties (0)

Reageer

This thread has been closed from taking new comments.