Land Rover Discovery op wereldreis

29 feb 2012
Vandaag is de 1 miljoenste Land Rover Discovery van de band gerold in de Jaguar Land Rover fabriek in Solihull, bij Birmingham in Groot-Brittannië. Reden voor de fabrikant om het feestnummer op reis te sturen.

Om de mijlpaal te vieren en om de toonaangevende functionaliteit, veelzijdigheid en allround capaciteiten van de Discovery 4 te demonstreren, vertrekt de 1 miljoenste auto voor een ‘Journey of Discovery’ van Birmingham naar Beijing, China – een van Land Rover’s meest succesvolle en snelst groeiende afzetgebieden.

Bejing

De uitdagende, 50 dagen durende en 13.000 kilometer lange expeditie zal worden uitgevoerd door drie Land Rover’s Discovery 4, die daarbij door meer dan twaalf landen in Europa en Centraal Azië zullen reizen. De finish op 23 april a.s. valt samen met de start van de Beijing International Automotive Exhibition 2012.

Oermodel

De productie van de 1 miljoenste Land Rover Discovery op 29 februari 2012 vond plaats 23 jaar na de introductie van het originele model. Sinds de Discovery in 1989 op de markt kwam als derde model tussen de luxueuze Range Rover en robuuste Land Rover Defender heeft hij zijn eigen marktsegment gecreëerd en is hij een internationaal succes geworden.

Land RoverDiscoveryJourney of Discovery

Gerelateerde artikelen:

Reacties (0)

Reageer

This thread has been closed from taking new comments.