Bentley haalt doek van Continental GT Speed

2 jan 2013
Bentley heeft de nieuwe Continental GT Speed Convertible onthuld. De 625 pk sterke open Bentley beleeft medio januari zijn publieksdebuut op de autoshow in Detroit.

De snelste open Bentley is uitgerust met een zesliter W12-motor met achttraps automaat die alle vier de wielen aandrijft. Zijn 625 pk en 800 Nm aan koppel stellen de auto in staat om in 4,4 seconden van 0 naar 100 km/h te sprinten en een topsnelheid te behalen van 325 km/h.

De sterkere carrosserie en het verlaagde sportonderstel staan borg voor een sportief weggedrag. De Continental GT Speed Convertible rolt op de 21 inch lichtmetalen wielen en is twee verder herkenbaar aan ovale uitlaatpijpen en de speciale grille en luchtroosters. Het interieur is extra luxueus uitgevoerd in Mulliner-specificatie. Rond de zomer komt de nieuwe Continental GT Speed Convertible naar Nederland.

BentleyContinentalContinental GT Speed ConvertibleNorth American International Auto Show

Gerelateerde artikelen:

Reacties (0)

Reageer

This thread has been closed from taking new comments.