Peugeot RCZ in het nieuw vanaf 34.800 euro

3 jan 2013
Peugeot start binnenkort met de levering van de vernieuwde Peugeot RCZ. De vanafprijs bedraagt voortaan 34.800 euro.

Dat bedrag geldt voor de RCZ 1.6 THP met 155 pk benzinemotor met turbo en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De auto is 550 euro duurder dan zijn voorganger, maar daar krijg je wel de nieuwe ‘familieneus’ voor die eerder al op de 508 en 208 hun intrede deden. Bovendien is de standaarduitrusting van de auto completer geworden, want voortaan heeft de RCZ een regensensor, een lichtsensor, een automatisch dimmende binnenspiegel en follow-me home verlichting. Nieuw is de mogelijkheid om de dakbogen matzwart te laten spuiten. Naast de 155 pk sterke versie van de 1.6 THP turbomotor is er ook weer een 200 pk versie en een 160 pk leverende tweeliter turbodiesel.

PeugeotRCZ

Gerelateerde artikelen:

Reacties (0)

Reageer

This thread has been closed from taking new comments.