Detroit Motor Show 2012 (fotoverslag)

Het is je ongetwijfeld niet onopgemerkt gebleven, de North American International Auto Show (NAIAS) is in volle gang. Autotrends.nl heeft een aantal beelden vanaf de beursvloer voor je op een rij gezet.

De autoshow van Detroit heeft op 7 januari jongstleden zijn deuren geopend en duurt nog tot 22 januari. Talloze primeurs passeerden er de revue. We noemen een Mercedes SL, een Hyundai Veloster Turbo, de Lexus LF-LC, Ford Mondeo, Cadillac ATS, Porsche 911 Cabriolet en ga zo maar door. Deze modellen hebben we hier natuurlijk al uitgebreid besproken. We geven je tot slot nog een keer de gelegenheid om de primeurs te bekijken. Geniet van de beelden!

Tegengas

Reacties (2)

  1. Budd:
    28 januari 2012 om 05:18

    Umm, are you ralely just giving this info out for nothing?

  2. texmoboeic:
    30 januari 2012 om 16:29

    jLmhXn xlhwqzflxxqa

Reageer

This thread has been closed from taking new comments.